ChatGPT ima novu opciju

  • Post category:BLIC VESTI

ChatGPT ima novu opciju koja će vas bukvalno naterati da ga koristite

Iako u početku neće odmah biti dostupna svima, nova mogućnost je već počela postepeno da se širi, pa će svi zainteresovani uskoro definitivno moći da je koriste

 ChatGPT, Open AI, četbot IZVOR: PIXABAY

OpenAI je upravo najavio sledeći korak u svojoj strategiji proširenja dostupnosti alata zasnovanih na veštačkoj inteligenciji (AI). To znači da će korisnici moći da koriste ChatGPT bez registrovanog naloga.

Sada ChatGPT, na nedeljnom nivou, ima više od 100 miliona korisnika u 185 zemalja. Ta kompanija se nada da će ukidanje zahteva za otvaranje naloga navesti još više ljudi da isprobaju njegovu chatbot platformu.

MOGLO BI TE ZANIMATI
  • OTKRIVENO DA LI JE DANKA BILA NA MESTU S KOG JE MAJKA PRIJAVILA NESTANAK: Major policije za Kurir o pravcima potrage
  • „NEĆU DA IM PRODAM IMANJE“ Marija Veljković GRCALA U SUZAMA usred emisije: Bračni par hteo da kupi njenu kuću, PREKINUTO SNIMANJE

Iako možda u početku neće odmah biti dostupna svima, mogućnost korišćenja ChatGPT-a bez naloga je već počela postepeno da se širi, pa će definitivno svi zainteresovani uskoro moći da je koriste.

Ako želite da koristite ChatGPT, ne treba da zaboravite da OpenAI podrazumevano koristi sve ono što mu korisnik „kaže“ da poboljša svoje modele za sve korisnike.

Zato je potrebno da, ukoliko ne želite da ChatGPT snima vašu interakciju sa chatbot-om, to možete da isključite u podešavanjima – čak i kada ga koristite bez naloga.

BONUS VIDEO:

Current Time 2:37
Duration 3:09
Loaded: 100.00%

IZVOR: KURIR TV

 

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.